Winx Club 4.évad/Poppixie

Minden, amit a 4.évadról tudni érdemes, illetve néhány infó és kép a közelgő Popixie sorozatról:

  • A Winx új erőt, átalakulást kap, aminek a neve Believix lesz!
  • A tündérek, mivel a mozifilmben már befejezték az iskolát, nem fognak az Alfeába járni

  • A Winx lányok összefognak az új gonoszok ellen, hogy megmentsék az utolsó földi tündért, aki nem mást, mint Roxy és az emberik hitét a varázslat és a mágia iránt. Ehhez kapják segítségül az új átalakulásukat a believixet (az angol believe szóbol jön, azt jelenti hinni), hogy ezáltal visszahozzák az emberek hitét és a varázslatot a Földre.


  • Lesz egy tündér is, akinek a neve Roxy, és ő állítólag az állatok tündére, illetve az utolsó földi tündér!

Roxy, további infók: 

Származási bolygó: Föld

Város: Gardenia

Erő, képessség: Ő az állatok tündére.

Munkahely: Frutty Music Bar (ez valami kis vendéglő, ami az apukájáé és kb. olyan, mint a képregényben a Fehér Ló, csak ez a Földön van, valamint itt fog találkozni a Winx-szel is)

Családja: Apukáját,Klausnak hívják és az övé a Frutti Music Bar, anyukája pedig nem más, mint Morgana, a földi tümdérek volt királynője. Testvére nincs.

 

 Különleges ismeretető: Roxy imádja az állatokat, különösen a kutyusát, Arthú-t.

Külseje: kékes lila szem, hosszú, egyenes, rózsaszín haj, alul szőke tincsekkel, világos bőr, sportos és kissé rockos ruhák, kiegészítők

Tulajdonságai: határozott és lobbanékony (pont, mint Bloom), néha zárkózott, kissé félénk

Mikor tűnik fel először?: A 4.évad 3.részében.

  • A Winxek állatkáinak a nevei:

Bloom barija: Belle

Flora cicája: Coco

Stella kutyusa: Ginger

Layla nyuszija: Milly

Musa macija: Pepe

Tecna kismadara: Chicko

 

 

  • A Winx egy ideig az Alfeában fog tanítani!


Emlékeztek még a legelső Believix-es képekre? Ha igen, akkor biztos észrevettétek, hogy a legújabb képeken mennyivel máshogy néznek ki a tündérek, mint a régebben. Először is, ami a legszembetűnőbb, az a Winx lányok szárnya. A korábbi képeken ugyanis sokkal kisebb és egyszerűbb volt a szárnyuk, kb. akkora, mint az alap átalakulásnál, ehhez képest most meg már van legalább olyan nagy, mint az Enchantixnál. Ezen kívül más lett a tündérek frizurája is (az első képeken, szinte mindenkinek volt két kis copfja) és a ruhájuk is megváltozott. Szerintem így sokkal szebbek, mint a korábbi bemutató képeken. Ti mit gondoltok? Véleményeteket írjátok le a Fórumba! Mindezen változásokat jobban megfigyelhetitek a következő képeken Bloomnál:

Ilyen volt:                                          Ilyen lett:

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: ?http://i29.tinypic.com/25oywlg.png?.- - - - - - - - - - - - ->

 

  • Az új fiúk egyike, Andy:


Név:Andy

Bolygó:Föld

Ki is ő?: Bloom volt barátja, még a gardeniai gimiből. Jelenleg egyetemre jár és két barátjával (Mark és Ryo) egy együttest alakítottak.

Jellemzők:Vidám és optimista. Bandájával szeretne betörni a zene világába, s bár csak hárman vannak, nagyon jók!

További képek róla és a barátairól, Markról és Ryoról:

4.évad rövid összefoglaló

Az Alfea diákjai nem mindennapi oktatásban részesülnek, ugyanis a tanárjaik nem mások, mint a 6 Winx tündér!

Viszont nem tudják, hogy  eközben a a Sötét Körből néhány gonosz varázslót megbíznak azzal a paranccsal, hogy fogják el Bloomot, mintahogy azt sem, hogy ezennel új kaland(küldetés?) veszi kezdetét, amelyben segítségükre lesz,  Roxy, egy új, szokatlan szövetséges is.

  • Infók az új főgonoszokról!

Ők a Sötét kör emberi varázslói a Földön (tehát ők eredetileg nem "igazi" mágikus lények, de megkaparintottak egy bűvös energiát, ami által halhatatlanok lesznek, de csak akkor ha elfogják az utolsó földi tündért) és a gyűlöletet, a kapzsiságot, az irigységet  valamint a rombolást jelképezik és ha minden igaz, ők a tündérvadászok, s az a küldetésük, hogy elfogják az utolsó tündért a Földön, aki nem más, mint Roxy, hogy megszünetessenek minden varázslatot a bolygóról, s hogy ezáltal elvegyék az emberik hitét minden mágikus dolog, köztük a Winx nagylelkűsége iránt. Itt vannak a neveik és az, hogy ki mit jelképez.

Ogron:

Ő a főnök és természetesen a leggonoszabb, legkegyetlenebb a csaptatban.és nagyon eltökélt, határozott a tündérek elleni harcban, ő indítja el a vizsgálódást utánuk és semmilyen eszköztől nem riad vissza, csakhogy végezzen a Winxszel. A gyűlöletet képviseli.

Anagan:

Egy igazi martalóc, vagyis minden vonzza ami a pénnzel kapcsolatos. Nagyon kapzsi és talán emiatt kevésbé sikeres varázsló, mint a társai. Ő képviseli a kapzsiságot.

Duman:

 Ő a leggyengébb varázsló a csapatban, nem olyan nagy egyéniség, mint a többiek. Ogron árnyékában él és azért tart vele a tündérek elleni harcban, hogy meg tudja valósítni álmait, tahát, hogy elismert és sikeres legyen. Fel tudja venni különféle, leginkább rosszat jelképező állatok (farkas, patkány, kígyó, varjú) és az emberek alakját. Az irigységet képviseli.

Gantlos:

 

 Ő egy igazi vadász, a legerőszakosabb a varázslók

közül, szenvedélyes pusztító, s ezáltal ő testesíti meg a pusztítást.

 

Ők a legfőbb régi, földi tündérek, akiket a 4 gonosz varázsló győzött le!

Furcsaságok a 4.évadban:

Ezen a képen van valami gyanúsan ismerős tárgy. Kitaláljátok, mi az? Bizony, az asztalon lévő dobozka, pont olyan, mint az Agedor doboz, Valtor dobozkája!

  •  Winx 4.évad epizódok címei magyarul:

1.A tündérvadászok

2.Az élet fája

3.Az utolsó földi tündér

4.Szerelem és állatkák (Love & Pets)

5.Mitzi ajándéka

6.Egy tündér veszélyben

7.Winx believix

8.A fehér kör 

9.Nebula

10.Musa éneke

11.Winx Club mindörökre

12.Apa! Tündér vagyok!

13.A varázslók támadása

14.rész-7: A tökéletes szám

15.rész-Mágikus leckék

16.rész-Virtuális világ

17.rész-Az elvarázsolt sziget

18.rész-A természet haragja

19.rész-Diana királyságában/birodalmában

20.rész-A sors ajándéka

21.rész-Sibylla barlangja

22.rész-A fagyos/jeges torony

23.rész-Bloom vizsgája/megpróbáltatása

24.rész-Az igazság napja

25.rész-Morgana titka

26.rész-Jég és tűz


  • A 3.részből kiderül, hogy  a Winx állatkái csupán játékok voltak, egészen addig, amíg Flora életet nem varázsolt beléjük! Hogy miként csinálta? Hát így!:

S Florának ez a felfedezése meghozza a Winxnek a sikert és megnyitják a Love & Pet nevű kisállatkereskedésüket.  Még több játékállatkából készítenek élő kisállatokat, amelyeket az emberek meg is vehetnek.

 


2 féle believix?

Ez most vajon csak egy baki vagy néhány utólag elvégzett módosítás? Merthogy a fenti és a lenti kép között van jónéhány különbség és ezek az eltérések mindegyik tündérnél jól észlelhetőek! Itt példaként ismét Bloomot hozom, de mint mondtam, bármelyik tündéren jól bemutathatnám!

1.különbség:A szárnyak mintázata. A színek és a forma nagyjából megegyeznek, de a mintázatuk tejlesen más!

2.különbség: Minden ruhadarabon történt némi módosítás. A felsőn van egy lila szívecske, a térdzoknin lett egy lila csík és, mintha a szoknya is más lenne egy kicsit...

Roxy kislányként?

Ezen a régi képen, amit Roxy nézeget egy fényképalbumban, minden bizonnyal ő látható kisgyerekként és az apukája!

Winx Speedix és Zoomix és Tracix:


A 4.évad 9.részében a tündérek új képességeket kapnak a believix átalakulásukhoz (tehát ezek a believix kiegészítő átalakulásai, kb. olyanak, mint az alap átalakulásuknál a charmix). A tündérek itt nagyobb, lepke-szerű szárnyakat kapnak, hogy gyorsabban tudjanak repülni. (Speedix-A képek közül az 1. szárny) A nevében benne is van, hogy speed, ami azt jelenti, gyorsaság, sebesség. A 3.szárnyat pedig teleportálásra használják, melynek neve Zoomix. A 2.szárny-pár  használata segítségével, pedig látják az olyan dolgokat is, melyeknél nincsenek is adott a helyszínen, neve Tracix.

Tehát itt vannak a believix kiegészítő szárnyak a hozzátartozó neveikkel:

                       Speedix                                               Tracix                                      Zoomix


Új átalakulás, új erő?

A Winxek új varázserőt kapnak a believix átalakulásnál! Teljesen más erejük azért nem lesz, mert mindegyik hasonlít az eredetire. Hogy mi az amit kapnak? Itt megnézheted:

Bloom-Az élet ereje

Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Láng páncél

 

Stella-A hajnal fénye

Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Sirius védelmezője/pajzsa


Flora-A világ levegője

Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Tavaszi gyűrű

 

Musa-Ragyogó szív

Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Hangszűrő

 

Tecna-A tudás ékköve/ gyöngye

Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Mester védelmezője

Layla-Bátorság energiája

 Ezt a varázsigét használja a 4.évad részében a gonosszá vált Roxy ellen:

Plazma fal

Winx Lovix

Lovix

 Íme néhány kép és rájuk kattintva még több!

Eljegyzés?

Bizony, Sky és Nabu után végre, Brandon is elszánta magát és eljegyezte Stellát! ^^

Nabu meghalt?!

Idáig bizony nagyon úgy tűnik... A 4.évad 24.részében Nabu elhasználta az összes erejét és kimerültségében életét vesztette.Meg tudták volna menteni, hogy az ajándékba kapott sötét gömbbel az életét, de a varázslók elpazarolták egy hervadt virágra, s így sajnos nem maradt remény...

 

4.évad vége:

Nos szerintem nem volt rossz ez az évad sem. Bár mivel látszólag kevés dolog derült ki, s ezért esetleg homályos lehet a vége, itt leírok néhány dolgot, amire következtetni tudtam:

1.A Winx visszakapja az Enchantixot. A Believixre ugyebár ezentúl nem lesz szükségük, s ez a legerősebb átalakulás is.

2.Roxy valószínűleg nem lesz Winx tag, csak a földi barátjuk marad, bár az is lehet, hogy eljön Alfeába tanulni (mert ha jól értettem erről beszélgettek Faragondával).

3.A Winx visszatér Magix-be.

4.A 4.évadnak nem sok köze van a mozifilmhez. A 2.mozifilm tehát szerintem nem a 4.évad folytatása, hanem az első mozifilmmé lesz, ezért valószínűleg szerepeni fog benne Nabu, akiről mellesleg nem lehet tudni, hogy meghalt-e vagy sem, (mert pár képkockán lehet látni, nem tudni, hogy ez csak valami hiba, esetleg tényleg életben van) bár szerintem sajnos igen.

És mellesleg, ami még vár ránk, Winx rajongókra, az egy utolsó, 5.évad és két mozifilm.

 

 Popixie:

Tudtad, hogy a pixieknek lesz egy saját, önálló sorozatuk? Itt vannak a legelső képek és lentebb az infók, illetve a további képek!

Bemutató


Poppixie hivatalos angol trailer

Képek! (Le vannak kicsinyítve!)

 
 

Bizony, a Pixiekről saját mesesorozatot készítenek, melynek neve, mint láthatod, Poppixie lesz! A Winx forgalmazója, a Rainbow S.P.a. hivatalosan is bejelentette, hogy a sorozatot, amely 2010-ben fog debütálni Olaszországban, 54 részesre, azaz 2 évadosra tervezik (egy rész kb.12-15 perces lesz).

 Valószínűleg, ők lesznek a Poppixie mesesorozat gonoszai és szerintem nem pixiek, mert nincs szárnyuk (bár a lentebbi képen a pixieknek sincs) és hegyes a fülük, hanem inkább koboldok vagy manók:
 

 

 

Harcjelenet:

Úgy tűnik a Pixiek-nek is lesz saját átalakulásuk

 


Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki tudsz igazodni az új menürendszerben?
Igen, ez így jobb is.
Még nem igazán, de majd szerintem belejövök.
Nem találok meg semmit :(