További szereplők

Itt a sorozat és a képregény (további) szereplőit ismerehetitek meg!

 

Morgana:

Morgana a földi tündérek királynője (bár a 4.évad végén hatalmát átruházza Nebulára, hogy bepótolja az elmulasztott éveket a családja mellett) és Roxy anyukája és Klaus felesége. A tündérvadászok őt is bezárták a többi tündérrel egy Tir Nan Og nevezetű helyre, ahonnan aztán a Winx szabadítja ki őket. Már a sorozat elején is többször feltűnik, megjelenik Roxy álmaiban és a hangját is sokszor hallhatjuk. Erejéről sajnos nem tudok semmit.

 

 
 

Diana:

 

 

Őt a 4.évad 18.részében láthatjuk először és eleinte szintén egy gonosz szereplő benyomását keltni (gondolok itt elsősorban arra, hogy megtámadja a Winxet és az embereket, illetve Gardeniát valóságos dzsungellé teszi). Az Amazóniai esőerdőben él és nagyon a szívén viseli a természet és a Föld sorsát, ugyanis ő szintén a természet tündére, akárcsak Flora, de ellentétben vele, az ő varázserejét csupán a földi növények ereje adják, éppen ezért, amikor az emberek eljöttek pusztítani az esőerdőket, a varázserejét jelképező tündérrózsa/lótuszvirág hervadni kezdtett, ezért az ő varázsereje is jócskán meggyengült. Azonban a Winxnek a Sophiex erejével sikerült némileg helyrehozni a károkat, ezzel megmentve az esőerdőt és Diana varázserejét, aki innentől kezdve barátként tekintett a Winx tündérekre.

Nebula:

 

 Nebula a 4.évad 17.részében mutatkozik először, bár több, mint valószínű, hogy a 4.évad 9.részében az ő hangját hallotta Roxy a Fehér Körből, ő ugyanis a Fehér Kör négy tündérének az egyike. Nagyon nagy varázserőt birtokol.Ő a béke tündére.Eleinte igencsak negatív szereplőként tűnik fel, többször rátámadt a Winxre,Roxy is majdnem meghalt egyszer miatta Aurora birodalmában,  s Laylát is ellenük fordítja és segít neki a tündérvadászok ellen bosszút állni. Ráadásul Morgana trónjára is pályázik, de mivel a végére megbánja bűneit és bocsánatot kér, tényleg ő lesz a földi tündérek királynője.


Aurora:

 

 

Ő a 4.évad 22.részében tűnik fel először, ő az észak tündére és a Fehér Kör tündéreinek egyike.A Winx az ő birodalmában használja a Lovix-ot!

 

Galatea hercegnő:

 

 

   

Ez a tündér, a mese 3.évadában tűnik fel. Ő Musa bolygójának, Melody-nak a hercegnője. Ő vezeti el a Trixet az Enchant-terembe, azaz, a könyvtába, de ott megtámadja őket, ezért Icy bosszúból lefagyasztja szárnyait. A Darcy által okozott tűzből, Musa menti ki, aki eztán elnyerte az enchatix-át, és visszaadja neki a szárnyait. Ereje neki is a zene.

 

Amentia hercegnő:

 
   

 

 
 

Amentia, Mélyföld (Downland) hercegnője.Nagyon akaratos egyéniség,amit Ő elhatároz,annak úgy kell lennie.Brandonnal össze akar házasodni, és legfőképp Icy-val, de a Trix többi tagjával is összetűzésbe kerül.Nagyon jó harcos.Először Brandon-ba szeret bele, de hála Amore-nak, végül mégis Sponsus-szal házasodik össze.

 

Nova:

 
 
 
 
 
Stella Solaria-i barátnője. A 3.évadban tűnik fel először. Több mindenben is segít Stella-nak, híreket hoz Solaria-ról és Stella apukájáról, Radius királyról, illetve Stella mostoha-rokonairól és többek között segítségére lesz a Winx-nek, Radius és Cassandra esküvőjének megakadályozásában is.
 

Anne:

 
 
 
 Layla gyerekkori barátnője Androsról. Ő tanította meg Laylát táncolni.Csak a 2.évadban tűnik fel és ott is mindössze Layla emlékeiben.

 

Tressa:

 
 

 
 

Ő szintén Layla barátnője, s az andros-i sellőkirálynő, Liega (ejtsd: liezsa) lánya. Rajta csak azért nem fogott Valtor átka, mert amíg társai harcoltak, addig ő elbújdosott, mert félt, s ezt nagyon szégyenli. Segítséget kér a Winxtől, mivel az anyukáját fogva tartja egy gonosz szörny, a kraken.

Jason:

 
 
 
 
 

Jason (teljes nevén Jason Queen) fedezte fel Musát, az egyik Frutti Music Bar-ban tartott koncertjén, a 4.évad 8.részében. Egy epizóddal később (azaz a 9.részben) felajánlja neki, hogy híres énekesnőt csinál belőle, amit Musa persze el is fogad. A tündér kedveli Jason-t, de csak mint barátot, amit Riven félreért. Alapjában véve ő egy kedves, türelmes, megértő ember, teljesen más, mint Riven, aki mindig kész arra, hogy Musát támogassa.

 

 

WizGiz:

Átalakulást tanít. Mindenné át tud változni.

 
Magyar hang: Szokol Péter


 

Paladdium:

 
 

Szimulációt, tanít. Fiatal tanár. Darcy megrongálja a szimulációs komputerét. Tecna kedvenc tanára.

 Magyar hang: 1.évad: Tóth Roland, 2.évad:?

 

Griselda:

 

Kiállhatatlan egy tanárnő. Nagyon szigorú, a legcsekélyebb bűnökért súlyos büntetést szab ki. Stellát egyátalán nem szereti vadócsága miatt.

Magyar hang:1.évad: Andresz Kati 2.,3.évad: Kassai Ilona

 

Codatorta:

 
 Önvédelemtanár a Vörösforrásban. Nem tanácsos megvárkoztatni. Bemutatókat szervez a kezdőknek.
 

 Zarathustra:

 

Egy tanárnő a Felhőtoronyban. Stormy utálja az óráit. Szeret Griffin kedvében járni.

Ediltrude:

 

Ő is egy tanárnő a Felhőtoronyból.Eléggé férfias, ám nem szereti az ódivatot, s ezért Darcy-t sem. Ő is szeret Griffin kedvében járni.

 

Képregény szereplői (akik a mesében nincsenek benne):

 

Darko:

Kor: kb. 18-19 éves lehet

Erő, képesség: nincs

Darko mindössze a képregényben szerepel és azon belül is, csak a 27. és a 28.számban. Mindhárom boszinak nagyon bejön, de Icy kisajátítja magának. Ő egy amolyan tipikus rosszfiú, nagyon menő, sok haverja van, és rengetegen szeretnének a barátai lenni, és persze nem utolsó sorban gazdag családból származik, ami, mind az öltözködésén, mindpedig a házukon látszik. 2 autója is volt, de az elsőt összetörte még a 27.számban. Apja által került Magix-be, akit nem igazán kedvel. Először Darko még elég beképzelt és gonosz, sőt nagyon udvariatlan eleinte még Icy-val is, elrabolja és majdnem megöli Bloom-ot és egyszer még közel állt ahhoz is, hogy elüsse Stellát. De a 28. számban, amint Icy-val lesz, olyan mintha kicserélték volna, s furcsa, de talán a boszorkány még jó hattással is volt rá.S bár igazából nem szerelmes Icy-ba, de a boszorkány, aki viszont nem csupán barátként szereti a fiút, bosszúból megzsarolja, miszerint, ha Darko nem teszi azt, amit mond, akkor feljelenti, s ezt egy kicsit meg is bánja, mivel Darko ezt természetesen nem igazán vesz jó néven, és emiatt gyakran szomorú, amikor Icy-val van.

 

Mazakis:

 

 

 Nos, ő Darko apja. Egykor a bíróságnál dolgozott, tanácsadóként, de ma már nem. Rengeteget dolgozott, amiért még a fiúval való törődést is elhanyagolta, bár szerintem még ha lett volna ideje sem fogalkozott volna vele többet, mert nem nagyon kedveli Darko-t, mivel mindig szidja őt valamiért. Mazakis nagyon önző és mindig elégedetlen, mert csak a saját ügyei érdekli. S csak azért akarja, hogy fia egy hercegnőhöz menjen feleségül, mert akkor újra a bíróságnál dolgozatna. Gyakran elköltözik, fiával együtt, mivel rengeteg ellensége van, akik elől menekülniük kell. Így kerültek Magix-be is. Ezenkívül fekete kapcsolatai is vannak.

 

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki tudsz igazodni az új menürendszerben?
Igen, ez így jobb is.
Még nem igazán, de majd szerintem belejövök.
Nem találok meg semmit :(