Winxek stílusa

Itt elolvashatjátok, hogy mikor milyen ruhákat viselnek, kedvenc szereplőitek Figyelem! Az átalakulások ruhái helyhiány miatt átköltöztek a hamarosan megnyíló Átalakulások, erők menüpontba! A Trixek stílusát is átrakom máshova!

 

Bloom:

Alapruhák:

  

 

 Bloom  civil felszerelése  egy kék-sárga pólóból, egy flitteres, kék  farmerből és egy  sárga szandálból áll (1-2.évad). Ő a 2-3. évadtól egy  kék -fehér csíkos, szívecske-mintás felsőt visel, miniszoknyával, kék térdzoknival és fűzős bakanccsal. A 4.évadban egy pöttyös, rövid és fodros ujjú rózsaszín, szívvel díszített felsőt hord, sárga szegélyekkel és ugyanilyen színű kerek nyakkivágással és az alján masnival. Hozzá kék, fodros aljú miniszoknyát vesz fel, alján pólójához illő mintával. Cipője ekkor szintén rózsaszín és pöttyös, akárcsak a felsője, a bokáján pedig valami kék zokniszerűséget visel (bocsi, hogy itt ilyen szakszerűtlenül fogalmaztam, de tényleg fogalmam sincs róla, hogy mi az.) Kiegészítője nincs, habár néhány képen látni, hogy ekkor még két vékony rózsaszín karkötőt is hord. A frizurája ekkor nem változik számottevően, csak a frufruját fésüli ő is másként.

 

Stílus: romantikus, kislányos (ez nem gúnyolódás, tényleg van ilyen)


Egyéb ruhák az 1.évadban:

Egyéb ruhák a 2.évadban:

Egyéb ruhák a 3.évadban:

 

Egyéb ruhák a 4.évadban:

 

 

 

Stella:

Alapruhák:

      

Stella 1-2.évados hétköznapi ruhája egy zöld felsőből, és egy narancssárga miniszoknyából áll, kiegészítétőként egy arany övvet, valamint egy zöld szandált hord, narancssárga virággal. A haját ekkor egy lila hajráf díszíti(1-2.évad). Ő a 2-3. évadban egy zöld, rózsaszín csíkos ruhát hord, egy ugyanilyen színű övvel és szandállal. Hajában rózsaszínű hajpántot visel, és kiegészítőként pedig egy pink karika fülbevalót, rajta zöld csillaggal. A 4.évadban pedig Stella alapöltözéke egy naracssárga egyberuhából, illetve egy zöld magassarkú cipőből áll, lila-levendula szívű zoknival. Hajában nincs semmi kiegészítő, mindössze a frufruja van oldalra tűzve. A fenti képen visel fülbevalót is, bár ez a sorozatban nem látszik.

 

Stílus: divatos, mindig az éppen aktuális divatot követi


Egyéb ruhák az  1.évadban:

Egyéb ruhák a 2.évadban:

 

stella8273645432stella2873465234stella87652345234

                                                                     Egyéb ruhák a 3.évadban:

Egyéb ruhák a 4.évadban:  
 

 

 

 

Musa:

Alapruhák:

 

Musa  hétköznapi felszerelése   egy piros félvállas póló,  egy bíbor színű karszalag és egy kék farmernadrág valamint egy  vörös tornacipő. A 2-3. évadban egy türkiz,  ujjatlan  felsőt visel  piros csíkokkal , egy vörös övvel , kék nadrággal, és egy aqua színű cipővel . Ebben az évadban a haja is hosszabb lesz. Musa a 4.évadban egy hosszú, meggyvörös ujjú, pöttyös sötétrózsaszín felsőt visel, nagy, kerek  nyakkivágással és ugyanitt egy kicsi rózsaszín masnival. Hozzá skótkockás sötétrózsaszín-fekete miniszoknyát vesz fel, fekete fémcsatos övvel. Ezen kívül hord még egy pink-fehér térdzoknit, felsőjéhez illő mintájú magassarkú félcipővel. Kiegészítőt ő sem visel és talán az ő frizurája változott a legtöbbet, ugyanis kiengedve hordja, a frufruját pedig félretűzi.

 

Stílus: egyedi , eleinte sportosabb, fiúsabb (1-3.évad), majd később ő is elegánsabban, nőiesebben öltözködik (4.évad)

 

Egyéb ruhák az 1.évadban:

 

Egyéb ruhák a 2.évadban:

Egyéb ruhák a 3.évadban:

Egyéb ruhák a 4.évadban:

 


 

 

 

Flora:

            Alapruhák:

Flora hétköznapi felszerelése  egy zöld, fodros felső, egy rózsaszín,epermintás szoknya, zöld övvel, négy, sárga  karperec és rózsaszín szandál (1-2.évad). A 2-3. évadban Ő egy pink felsőt visel vörös szoknyával, rózsaszín harisnyával és piros cipővel. Ezenkívül kiegészítőnek egy zöld nyakéket visel, egy rózsaszín és egy zöld gyöngyös karkötővel.

Flora 4.évados alapruhája egy zöld pántos, felül csíkos, alul pedig virágmintás könnyű nyári miniruha, zöld, virágos övvel. Ehhez pedig egy rózsaszín szalaggal megkötött, magassarkú nyári cipőt hord, kiegészítőt nem visel. A hajviselete neki sem változik.

 

Stílus: álmodozó, romantikus

 

Egyéb ruhák az 1.évadban:

Egyéb ruhák a 2.évadban:

 

 

Egyéb ruhák a 3.évadban:

 

 

Egyéb ruhák a 4.évadban:

 

 

 

 

Tecna:

Alapruhák:

 

                                                      

http://img130.imageshack.us/img130/3994/tecna7635487526478tv8.pnghttp://img87.imageshack.us/img87/7198/tecna873446do6.png     

Tecna civil felszerelése egy lila-zöld felső és egy ugyanilyen színű halásznadrág és hasonló színű cipő(1-2.évad). A 2-3.évadban, Ő  egy levendula színű felsőt visel, hozzáillő szoknyával,  harisnyával és bíbor színű, magasszárú csizmával.

Tecna 4.évados alapruhája egy rózsaszín-fehér kárómintás pulcsiból áll, aminek a szélei elég furák, ugyanis ingben végződnek. Ehhez egy zöld, sárgacsatos övet vesz fel, közepén szívvel, az övhöz pedig egy lila térdnadrág tartozik. A cipője ekkor lila, fehér sarokkal és talprésszel, rajta pedig egy kicsi zöld masnival. Kiegészítőként pedig egy kis szív alakú csatot visel a hajában, ami szintén nem változik túl sokat csupán a frufruját hordja ő is másképp, akárcsak Bloom.

 

Öltözködési stílus: eleinte nagyon modern, szinte már-már sci-fi-be illő (1-3.évad), aztán inkább visszafogott határozott, de mégis elegáns (4.évad).

 

Egyéb ruhák az 1.évadban:

Egyéb ruhák a 2.évadban:

  

Egyéb ruhák a 3.évadban:

Egyéb ruhák a 4.évadban:

 

 
 
  

  

Layla:

   Alapruhák:

Layla napi felszerelése  egy lila felső , kicsi kék  hullámmal ,egy olívazöld szoknya,és egy hasonló színű bakancs.Neki ezen kívül, sok ruhája van, de összeségében, mindegyik hasonló stílusú (2-3.évad).

Layla a 4.évadban egy mintás félvállas pólót visel, alatta sportos zöld trikóval. Hozzá egy zöld sportos, halásznadrágot vesz fel, rózsaszín masnis övvel, rózsaszín kék csíkos végekkel. Végül pedig hord még fehér zoknit is, rózsaszín-fehér-zöld sportciővel. A frizurája csupán annyiban változik, hogy hajpántot is visel, továbbá az elöl lévő két tincs, kicsit máshogy van fésülve és nincs benne hajgumi.

 

Stílus: sportos


Egyéb ruhák a 2.évadban:

Egyéb ruhák a 3.évadban:

 

 

layla28937657324qh1 

Egyéb ruhák a 4.évadban:

 

Roxy:

 

Alapruha:

 

Roxy alapruhája egy hosszú ujjú zöld-pink (van, amikor világoskék-pink), sötétkék csíkokkal szegélyezett felsőből áll. Ehhez tartozik még egy kékeszöld  halásznadrág, láncos övvel és fémcsatokkal, illetve hord még rózsaszín fűzős bakancsot is. Hosszú haját kiengedve hordja, frufruját oldalra tűzi egy csattal és két tincset elöl szabadon hagy, mely a felétől fokozatosan ki van szőkítve egészen a legaljáig.

 

Stílus: rockos (bár nem a stílus színeit viseli, ami ugyebár legfőképp a fekete és a vörös, néha a lila).

 

Egyéb ruhák:

 

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki tudsz igazodni az új menürendszerben?
Igen, ez így jobb is.
Még nem igazán, de majd szerintem belejövök.
Nem találok meg semmit :(