Szereplők


Itt a Winx Club szereplőiről olvashattok.

Bloom     

Név: Bloom
(ejtsd: blúm)
Kor:16
Szerelme:Sky
Ereje: Sárkány Tüze, az Élet Lángja
Legfőbb barátnője:Stella
Legfőbb ellensége:Icy és Valtor

Kedvenc kaja:pizza
Kedvenc ital:pepsi
Kedvenc állat:nyúl

Egy kis kiegészítő: Bloom egy gyönyörűséges tündér, aki, bár a Földön nőtt fel, Dominóból (4Kids-es verzióban Sparxról) származik.Ő is Alfeában tanul. Imádja, ha le tudja győzni ellenségeit. Ő a leges-legerősebb! Szülinapját december 10-én ünnepli.

Magyar hang:Zsigmond Tamara


Stella


Név: Stella
(ejtsd: sztella)
Kor: 17
Szerelme: Brandon
Ereje: Nap és Hold, csillagok
Legjobb barátnője: Bloom
Legfőbb ellensége: Az egész Trix

kedvenc kaja:sültkrumpli

kedvenc ital: koktél

kedvenc állat:kölyökkutyák

Egy kis kiegészítő: Stella divatbolond és nem az eszéért szeretjük. Igen szép tündér, de zsémbes természete van. Ő talált Bloomra.Legtöbbször nagyon optimista és jókedvű, bármilyen legyen is a helyzet, ő a Winx csapat lelke. Augusztus 18-án van a szülinapja.

Magyar hang:Kiss VirágFloraNév: Flora
(ejtsd:flóra)
Kor: 16
Szerelme: Helia
Ereje: Virágok, növények

Legjobb barátnője:Layla

Legfőbb ellensége:Stormy

kedvenc kaja: házi sütik

kedvenc ital: cappy ice fruit/ multivitamin

kedvenc állat: farkas

 Egy kis kiegészítő: Flora nagyon bölcs lány. Imádja a virágokat, szeret kint kóborolni a természetben. Elég hatalmas egy tündér! Március elsején ünnepli a születésnapját.

Magyar hang:1-2.évad:Roatis Andrea, 3.évad:Nyírő Eszter

Musa

Név: Musa
(ejtsd: Musza, Mjusza)
Kor: 16
Szerelme: Riven

Ereje: Zene

Legfőbb barátnője:Layla, Tecna

Legfőbb ellensége: Darcy

kedvenc kaja: csípős,fűszeres ételek

kedvenc ital: feketeribizlis nestea

kedvenc állat:halak

Egy kiegészítő: Musa is szépséges tündér. Ő ereje a zene, s tehetséges is. Kedvenc színe a piros. Ő is imádja ha legyőzheti ellenségeit, főleg Darcy-t. Május 30-án van a szülinapja.

Magyar hang:Dögei Éva

Tecna

Név: Tecna
(ejtsd:tekna)
Kor: 16
Szerelme:Timmy
Ereje: Számítógép, mobil, stb...
Legfőbb barátnője:Musa
Legfőbb ellensége:Az egész Trix

kedvenc ital:kiwi juice

kedvenc étel:spenót

kedvenc állat: delfinek

Egy kis kiegészítő:Tecna imád kütyüzni, de a harcokat nem annyira szereti. Eléggé sértődős.Bár legtöbbször,nem mutat túl sok érzelmet, barátai és Timmy iránt, de nagyon szereti őket és ragaszkodik hozzájuk. Decmber 16-án ünnepli a szülinapját.

Magyar hang:Németh Kriszta

Layla

Név: Layla
(ejtsd: lejla, lájlá)
Kor: 16
Szerelme:Nabu
Ereje:Elvarázsolt morfix
Legfőbb barátnője: Musa
Legfőbb ellenfele:Lord Darkar

kedvenc kaja: tészták
kedvenc ital: limonádé

kedvenc állat: lovak

Egy kis kiegészítő: Ő is nagyon erős, bátor. Ő a legtitokzatosabb tündér. Kicsit tetszik neki Sky! Utálja a Trixet, főleg Darcyt, a Sötét Úrnőt.Június 15-én van a születésnapja.

Magyar hang:Böhm Anita

Icy:


Név: Icy
(ejtsd:ájszi)

Kor:13 (3.évadban 15)

Erő:Jég

legjobb társa:Darcy

Cél:A világ ura lenni

kedvenc ital: imonádé

kedvenc kaja:jégkrém

születési dátum: augusztus 16.

A jég boszorkánya. Ő a Trix középső tagja, s a főnök. Legfőbb ellensége Bloom. Hatalmas ereje van: Jégcsóva, fagyasztás, érzelmi fagy, jégzúzó gép. Van egy kacsája Pepe.A 3.évadban összevesztek Darcy-val Valtor-on, testvére majdnem főnök is lett.

Magyar hang:Ősi Ildikó
Darcy:

Név: Darcy
(ejtsd:dárszi)
Kor: 14 (3.évadban 16)
Erő: Sötétség
legjobb társa: Icy

születési dátum: december 30.

kedvenc ital: madártej

kedvenc kaja: papagáj süti

Cél:elpusztítani a Winxet, hatalmas rangot kapni a világban.

A sötétség boszorkánya. Ő a Trix legidősebb tagja, mégsem ő a főnök. Igen gonosz,gőgős,büszke, hiú teremtés. Sokszor keresztbe tett Musának. A 3.évadban majdem ő a főnök. Képessége, a sötétségből származik. Van nagyon sok szörnyetege.

Magyar hang:Csampisz Ildikó

Stormy:

Név: Stormy
(ejtsd:sztormi)
Kor: 12 (3.évadban 14)
Erő: Vihar
legjobb társa: Icy és Darcy
Cél:Minden ami gonoszság. Mindegy neki.

kedvenc kaja: málna

kedvenc ital: curassao

születési dátum: május 11.

A vihar boszorkánya. Ő a legfiatalabb Trix.(S a legizgatottabb) Gonoszságára szavakat se lehet mérni.Neki meggondolatlansága miatt néha ostobának tűnik és emiatt sok terve kudarcba fulladt.

Magyar hang:Madarász ÉvaSky:
(ejtsd:szkáj)

Sky egy herceg Eraclyonról. Sky Bloom szerelme. Apródjával Brandonnal nevet cserél, ezért nagy csalódást okoznak Bloomnak és Stellának. Sky nagyon bölcs fiú, sohasem cselekszik meggondolatlanul.

Érdekesség: A "Sky" név jelentése ég. Melegszívű, okos, ritkán esik kétségbe, hamar feltalálja magát, féltékeny volt a 2.évadban Avalon-ra.Kapcsolatuk Bloom-mal nem mindig felhőtlen, de nagyon szeretik egymást. Sajnos a 3. szériában, a bosszút álló Diaspro, szövetkezik Valtorral, s egy olyan mérget itat Sky-jal, ami gonosszá teszi, s Diaspro követeléseit teljesíti, Bloomot megutálja.

Kor: 17

Magyar hang:Bódy Gergő

 

Brandon:

(ejtsd:brendon)

 Brandon Sky apródja, de a herceg szüleinek kérésére nevet cserél Sky-jal, ő Stella szerelme. Jó harcos.

Érdekesség: A 2. szériában Amentia hercegnő is beleszeret, s foglyul ejti a herceget, ám később a szolgájába lesz szerelmes, (aki régóta sóvárog utána), így Brandon visszatérhet, Stellához.

 Kor: 17

 Magyar hang:Kapácsy Miklós


 

Riven:(ejtsd: riven)

Riven a legunszimpatikusabb specialista. Mindenkit galádul kigúnyol, csak Musát szereti.

Érdekesség: Riven nagyon makacs fiú. Eleinte Musához is, aki reménytelenül szerelmes belé. A gonosz és elszánt Darcy, viszont kihasználva a fiú negatív érzelmeit, elcsábítja. Riven sokáig Darcy rabja, de később Musához áll, Darcy minden akarata ellenére. Az 1. szériában, Darcy-t Stormy azzal piszkálja, hogy szerelmes Rivenbe, s ez felettébb különös (egy ideig). Aztán kiderült, hogy Stormy is szerelmes volt belé, de ő nem rendelkezik akkora hatalommal mint Darcy.

Kor: 17

Magyar hang:Kossuth Gábor


 

Timmy:(ejtsd:timmi)

Ügyefogyott egy fiú. Tecna szerelme. Ő is specialista. A boszik lenézik.

Érdekesség: Timmy nagyon okos, ő a legjobb tanuló a Vörös Forrásban. Nagyon szelíd Tecna "szerelmi" ágán. A boszorkák keveset harcolnak vele, mert jelentéktelennek tartják.

 Kor: 17

Magyar hang:Stern Dániel


Helia:


(ejtsd:hélia)

Flora szerelme. Ő is specialista, s eléggé makacs.

Érdekesség: A 2. szériában lép színre. Ő és Flora az első látásra egymásba szeretnek.

Kor: 17

Nabu:

 Layla szerelme. Nabu egy herceg, és először a 3.évadban tűnik fel. Ő nem specialista, hanem inkább varázsló, de nagyon jó harcos, és Darcy-hoz hasonlóan képes magát sokszorosítani. A Winx eleinte azt gondolja, hogy Valtornak dolgozik, de miután megmenti Laylát, már nem gyanakodnak rá. Ő először Ophir-nak adja ki magát Layla előtt, mert a tündér szülei, Andros királya és királynője, akarják hozzáadni, de később elmondja, ki is ő valójában. Egyszer összetűzésbe keveredik Rivennel, mert, egyszer miután megmegmenti Musát, úgy látszik, mintha megcsókolná, ami persze nem igaz.

Lord Darkar:

 

Név: Lord Darkar
Ereje: Tűz
Kiskedvence: Darcy
Kor: -
Érdekesség: Lord Darkar, Layla legnagyobb ellensége.Bloomot elcsalta a Sötét Mágia oldalára így Dark Bloom lett belőle.A Trix a szolgálatában áll, akiket csúnyán kihasznál,de Darcy-t szereti közülük a legjobban.

Magyar hang: Bolla Róbert

 

Valtor/Baltor:

Név:Valtor/Baltor
(csak a 4Kids-es angol változatban)

 Ereje: Aktív képességek. Mindent tud.Erejét Bloom-hoz hasonlóan a Sárkány tüzéből meríti.Át tud változni szörnnyé is.
Kiskedvence: Darcy (Úgyszintén)
Kor:17 éves volt amikor kivégezték, most pedig 30! Egyébként sokkal öregebb.

Érdekesség: Ő a 3.évad főgonosza a Trix és Lord Darkar után.Varázslatokat lop különféle dimenziókból.Ő egy boszorkánymester. Sok szolgát gyűjt magának, pl: Diaspro-t, a Trixet,Stella mostoha-rokonjait és Andros sellőit. Bloom öli meg. Ő is Darcy-t szereti a legjobban, még külön erőt is ad neki.A Trix szerelmes lesz belé, még össze is vesznek rajta,de amikor szörnnyé változik, kiábránulnak belőle és otthagyják.

Magyar hang:Posta Victor


Lockette:

Lockette,a zárak és kulcsok, valamint Bloom pixie-je.Neki van egy hajcsatja, amit át tud alakítani jogarba,ami hozzájárul a helyes irány megtalálásához.Segít Bloom-nak, titkai feltárásában és valódi énjének megtalálásában. Ezért ők elválaszthatatlanok.

Magyar hang:Csepcsányi Tina

 

Amore:

 
 Amore nevéhez illően, ('amore'  olaszul  'szeretet, szerelem'), a szeretet, és Stella pixie-je. Neki érzékeny természete, és  pirosas színű haja van virágokkal díszítve, valamint hullámos rózsaszín ruhája. Ő emlékezteti Stellát, a néha rosszindulatú, felületes és nagyvilági gonolkodására , elmondja neki, hogy mi  igazán fontos az életben.
 

Magyar hangok:2.évad:Kántor Kitti, 3.évad:Talmács Márta

 

Chatta:

Chatta  a fecsegésnek és Florának a pixije.Ő  különösen beszédes, haját két copfba köti össze, zöld felszererelést visel. Flora különösen függ tőle,mivel szerfelett befelé forduló és nyugodt a természete. Chatta bátorítja Florát, hogy mondja el Heliának, hogy mit érez iránta, ezért azt is mondhatjuk, hogy Ő hozta össze őket.

Magyar hang:Laudon Andrea

 

 

Tune:

 

 Tune az etikett és a jómodor,valamint Musa pixie-je. Ő nagyon udvarias,tiszta,mesterkélt és egy kicsit régimódi.Neki halványlila színű haja, viktoriánus stílusú, kék-lila ruhája van.Mivel neki és Musa-nak hasonló a viselkedésük, ezért ők ketten tökéletes párost alkotnak.

Magyar hang: 2.évad-Tamási Nikolett 3.évad:?

 

Digit:

Digit, a nanotechnológia és Tecna pixie-je. Ő nagyon becsületes, logikus gondolkodású és igen kevés érzelmet mutat. Közte és Tecna között igen szoros kapcsolat van, különböző játékgépeknél játszanak egymás ellen vagy éppen együtt,érdeklődésük és technikai módjuk is megegyezik. 

 

Piff:

Piff  Layla baba-pixie-je. Ő gyakran alszik, és nem tud beszélni, inkább csak baba-hangokat ad ki. Kivételesen Ő függ Layla-tól, aki vigyáz rá és nem fordítva. Köztük is különösen szoros kötelék van.
Magyar hang:?

 

Livy:

 

Ő az üzenetek pixie-je. Nagyon hamar tud üzenetekket közvetíteni, de elég ügyetlen és feledékeny.

Véletlenül ő vezeti Icy-t Pixie-falvába.

 

Zing és Glim:

 
 
Két pixie, a 3. évadban, pixie-falva erdejében.

Állatbarátok. Darázsháton közlekednek.

Magyar hang: Zing: Talmács Márta, Glim:-
 

 


Mirta:

 

Boszorkány/Tündér, ereje egy fajta képesség: Gondolatokat alakít át képpé.
Kedves, jószívű, nem boszorkányoz illő természete van. Legjobb barátnője Lucy, s neki sokszor fáj az elvesztése. A többi boszorkány pancsernek nézi.Később, a Trix legyőzése után tündérnek áll.

 

 

Lucy:

Lucy, durva és vad boszorkány, ám nem gonosz! Sokszor csábításba esik, de Mirta, a jószívű baránője, mindíg segít neki. Legnagyobb megalázása az 1. évad Szépségverseny c. epizódjában történik meg, amikor a Trix varázserejét kéri segítségül, ám ők az utolsó pillanatban megalázzák a lányt. Lucy zárkózott, s ízléstelen divata van.A 3.évadban Valtor-nak kémkedik.

 

Magyar hang:1.évad:? 2.évad:Simonyi Piroska

 

 

Diaspro:

 
 Gonosz tündér, Sky herceg jegyese. Utálja Bloomot.Első színrelépése az 1. évad Titkok a titkokban c. epizódjában történik meg. Ő igazi hercegnő, hatalmas tündér, s Sky szülei is őt akarják a herceggel elvetetni. Gyönyörű, ám gonosz, s nagyképű. Amikor egy nagy csata közepén jegyese elutasítja, Diaspro nem adja fel. A 3. évadban, kap Valtor-tól egy olyan főzetet, amellyel megszerezheti Sky szerelmét. Ám Stella meg menti a gonosz varázslattól, Sky-t. 

Ereje a fény.

Magyar hang:1.évad:Zakariás Éva, 2.évad:?,3.évad:Kökényessy Ági

 

 

 

 

 
Faragonda:

 Alfea  igazgatónője. Nagyon szereti Bloomot, a leghatalmasabb tündért. Az ő közrejátszásával rúgják ki a Trixet, a Felhőtoronyból. Két másik igazgatóval, győzték le a három régi boszorkányt.
Ereje a víz.
Magyar hang: Dallos Szilvia 
 

Griffin:A Felhőtorony szigorú igazgatónője. Elsőnek megbízott a Trix-ben, de visszaéltek bizalmával, s így váltak a Felhőtorony legrosszabb diákjaivá, nagy csalódást okozva Griffin-nek. Régen Valtor-ral szövetkezett, de aztán átállt a jó oldalra.

Ereje: Energia

Magyar hang: 1. és 3.évad: Illyés Mari,2.évad:?


 

Saladin:

A legszigorúbb tanár az eddigiek közül. Ő a Vörösforrás iskola, tanítómestere, s igazgatója. Sky a legjobb tanítványa. Nem nagyon kedveli Rivent, makacssága miatt. Saladin dühbe tud gurulni, ha kikészítik. Ő is segített legyőzni a három Ősboszorkányt.

Ereje:Illúzió
Magyar hang: Gróbert Hugó
 
 

 Avalon:

Jóképű tanár, a 2. évadban érkezik Alfeába. Illetve, elsőnek Darkar gonosz szolgája, Paladinn  helyettesíti, hogy becserkéssze az Alfea tündéreit, s ezért Sky kicsit megharagszik. Ám az igazi Avalon ezekalatt Darkar börtönében raboskodik, s teljes erővel próbál kiszabadulni.

Chimera:

Stella mostohatestvére. Ereje a Hold.
Egy gonosz lány, aki a Beta Akadémián tanul, boszorkány tagozaton.El van kényeztetve, hisz Cassandra lánya. Ugyan édesanyja is gonosz, leányát nem múlja felül.Stellát szörnnyé változtatja.

Magyar hang:Szabó Zselyke

Cassandra:

Cassandra nagy hatalmú varázslónő. Ám gonosz és utálatos. Elcsábítja Stella apját Radius-t és így Stella mostohaanyjává válik. Van egy lánya Chimera aki szintén egy gonosz lány. Ám a 3. évadban sikerül megakadályozni Cassandra és Radius esküvőjét, ezért az asszony elnyeri büntetését, lánya Chimera poklokra kerül.

 

Magyar hang:Sági Tímea

 

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki tudsz igazodni az új menürendszerben?
Igen, ez így jobb is.
Még nem igazán, de majd szerintem belejövök.
Nem találok meg semmit :(